Bereikbaarheid be-MINE

be-MINE is makkelijk bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer, te voet of met de auto. Ontdek hoe je hier geraakt en geniet van onze talloze activiteiten en prachtige uitzichten.

Openbaar vervoer

Neem de trein tot halte Beringen of Beverlo. Vanaf het station kan je verder met De Lijn.

Meer info op www.delijn.be en www.belgiantrain.be

Fiets

be-MINE ligt op het fietsroutenetwerk Limburg.

Ga naar visitlimburg.be en stippel zelf je route naar be-MINE uit via het knooppuntensysteem.

Auto

Vanuit richting Antwerpen: volg de E313 richting Hasselt. Neem de afrit 25a Beverlo en volg de bewegwijzering naar be-MINE.

Vanuit richting Brussel: volg de E314. Aan het knooppunt in Lummen (Klaverblad) volg je de E313 richting Antwerpen. Neem de afrit 26 Paal-Beringen en volg de bewegwijzering naar be-MINE.

Mensen met fysieke beperking

be-MINE is een historische site en ingrepen in het beschermde erfgoed zijn dikwijls niet toegelaten. Toch zijn er op de site inspanningen geleverd om  de site beter bereikbaar te maken voor mensen met een fysieke beperking. Daarnaast vind je op de verschillende parkings ook plaatsen terug die voorbehouden zijn voor mensen met een beperking. 

Campers

Er zijn 4 camperparkings aanwezig op de be-MINE site.

Wanneer je via het rondpunt onze site op rijdt, volg je de bordjes ‘Todi Duikcentrum’. Sla dus rechts van de winkels af. Deze baan loopt achter de winkels door. Aan je rechterkant zie je het Bike Park. Daar zijn vier plaatsen voorzien. 

Je kan maximaal 48 uur stationeren met je camper.

Houd er rekening mee dat we op deze parkings geen water- of loospuntvoorzieningen bieden.

Alle voorwaarden en bepalingen om gebruik te maken van de twee Beringse camperparkings kan je hier nalezen. Meer informatie over omringende camperparkings vind je op de website van Visit Beringen

Vind je weg