Bezoek ons in groep

Ontdek ons aanbod

Een programma wordt bij ons altijd op maat gemaakt. Wij willen je een leuke dag op be-MINE bezorgen. Lekker eten of gewoon gezellig iets drinken hoort daar ook bij. Contacteer ons via info@bemine.be of op het nummer 011 26 97 23. Jouw wensen worden verwerkt in een programma-voorstel.

foto wandelaars (2)

Actief

Maak een interactieve wandeling via de app ‘Beringen de cité’ of ‘Kolenspoor’. Laat je leiden door de cité en maak kennis met de verhalen rond het Kolenspoor.

Of ga op speurtocht met Pierewiet de kanariepiet’. Een speelse wandeling waarbij je een rugzakje meekrijgt met al het nodige materiaal voor onderweg. 

DSC_7135 HR

Sportief

Wil je als teambuilding duiken, klimmen, snorkelen, outdoor lasergame spelen of boulderen? Het kan allemaal op be-MINE!

Een uitgebreid sportief aanbod voor jong en oud, grote of kleine groep. 

 

foto mijnmuseum

Historisch

Met een echte chef Mijnwerker ‘aan het werk’ gezet worden in de ondergrondse simulatie of op zoek naar de goudschat in de mijn? Het kan alle twee en zoveel meer. 

Voor kinderen van -12 jaar tot + 18 jaar. Het aanbod voor scholengroepen is groot. 

Er zijn veel verschillende activiteiten te beleven op be-MINE. Zowel voor jong als oud hebben we een uitgebreid aanbod. Daarnaast is het belangrijk dat alle combinaties mogelijk zijn. Heb je dus interesse om met je school of groep naar be-MINE te komen maar weet je niet goed of jouw verwachtingen vervult kunnen worden? Aarzel dan niet en contacteer ons. We kijken samen wat past binnen jullie budget en tijdspanne.