Ons aanbod

Eten en Drinken

Een kleine snack, een lekkere koffie of een lokaal streekbiertje, een verwenmenu… gewoonweg genieten op be-MINE!

MIA-MENSA_C384_1-scaled.jpeg

Mia Mensa

Bij het oude ophaalgebouw van be-MINE kan je jouw culinaire hart ophalen in Mia Mensa.

Een strakke architectuur te midden van een historisch kader vormt een prachtig decor om  heerlijk te aperitieven en te genieten van kwaliteitsvolle gerechten.

VanRoey_Todi_901 (1)

Todi Brasserie

Todi Brasserie ademt de sfeer uit van het Limburgse industriële mijnverleden. Je kan er kiezen uit een gevarieerde menukaart. Op het overdekte terras kan je in alle rust genieten van het zicht op de mijngebouwen.beringen-klimcentrum-alpamayo-2-700x525-1.jpeg

Alpamayo

In het decor van de voormalige stuurkamer van de elektriciteitscentrale kan je terecht voor een drankje of een kleine hap. Vanuit de cafetaria heb je zicht op de oude koeltorens en kan je de klimmers aan het werk zien.

 

Brasserie-001.jpg_1.jpg

Brasserie Sportoase

Tijdelijk gesloten

Je kan er genieten van een heerlijke verfrissing of een lekkere hap na het zwemmen ; je kan er ook gewoon binnenstappen voor een drankje of een maaltijd. Vanuit de brasserie heb je een mooie uitkijk op het zwembad of op de koeltorens

foto terras mijnmuseum

Mijnmuseum

In het ‘mijnwerkerscafé’ kan je genieten van een drankje en een kleine hap. Een schuimend glas koolputtersbier wordt hier door ex-mijnwerkers getapt.

Bij mooi weer kan je op het zonovergoten terras genieten van de immense gebouwen en de prachtige prairietuin.

Foto bar Velotril

Velotril

In de mooie bar van het fietsbelevingscentrum kan je terecht voor een overheerlijke koffie of een fris biertje. Je geniet van het uitzicht op de immense schachtbok.